Skip to content

Viikon kyselyn tulos: kruunu päähän saksalaiselle!

picture-61
Näin siinä sitten kävi, vaihtoehdoista viljellyin ja kukaties hehkutetuin chardonnay jäi nokkimisjärjestyksessä toiseksi terävähappoisemmalle ja aromaattisemmalle rieslingille. Alkuperäisrypäleiden maaottelun pistesaldo on siten 1-0 Ranskan päihittäneen Saksan hyväksi. Sehr Gut!

Silmiin pistävä seikka oli sauvignon blancin olematon suosio, mikä tuli hienoisena yllätyksenä. Kyseessä lienee monien mielestä mainio rypäle, joka ei kuitenkaan ansaitse rypälemittelöiden korkeinta kunniaa, vai tulkitsenko väärin? Kaiken kaikkiaan on miellyttävä huomata, että kotimaisilla viinisiepoilla tuntuu olevan selkeät mielipiteet rypälelajikkeista, se on hienoa!

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: