Skip to content

Viikon kyselyn tiimoilta

Yhteenvetona viikon kyselystä todettakoon, että joka kymmenes osanottaja tunnustaa marinoivansa maksaansa päivittäisellä viinipullolla, siinä missä neljännes ilmeisesti sinnittelee arjen läpi kaljan ja kossun voimin.

Jos vakavasti puhutaan, on miellyttävä asia, että melkein puolet vastaajista nauttii viiniä toisinaan myös arkisin, kukaties illallisten yhteydessä. Tämä siirtää kulutuksen painopistettä pois klassisesta perjantaipullokulttuurista.

Mitä tulee viiniin, onnellisuuteen ja tasapainoiseen elämään, on tärkeää muistaa kohtuus kaikessa, myös kohtuudessa, Churchillia lainaten. Askeettinen, järkeistetty ja nautintoköyhä elämä ei ole omiaan tuottamaan onnellisinta arkea, etenkin jos tasapainoa horjutetaan tehokkuuden maksiimeja kontraproduktiivisella tavalla toteuttavalla työllä. Yritys saada auto kulkemaan nopeammin tyhjentämällä sen tankki, kuvaa valitettavan monea arkea.

Muistakaa siis nauttia viimeisestä elämästänne myös viikonloppujen välissä (ellette ole hinduja, joita odottaa liuta mitä erikoisimpia jälleensyntymiä. Ja tiedoksi sille ainoalle kiihkokristitylle, joka on eksynyt sivustolle googletettuaan sanat ”piru”, ”perisynti” ja ”tanssi”, kuoleman jälkeistä elämää ei tällä kertaa hyväksytä, koska ajatus torpedoi itse itsensä sisäisesti ristiriitaisena toteamuksena).

Ensi kerralla taas jotain aivan muuta.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: