Skip to content

Viikon kyselyn tiimoilta, joko aallokossa läikkyy?

laikkyy

Viikon kyselyssä kartoitettiin taantuman vaikutuksia viiniostoihin. Vaikka kansainvälinen vastustuskyky on heikolla tolalla, 86 prosenttia vastaajista uskoo, ettei taantuma tartu, tai ainakaan tällä erää tunnu. 4 prosenttia ostaa jo vähemmän viiniä ja 10 prosenttia halvempaa. Toistan tämän kyselyn puolen vuoden päästä.

Decanteria kiinnostaa juuri nyt sama asia. Kysymyksenasettelu poikkeaa hiukan, mutta tulokset ovat rinnasteisia. Tämän hetkisen tuloksen mukaan taloushuolet käyvät enemmän Decanterin lukijoiden kuin Viinipirun kävijöiden iholle; heistä 61 prosenttia ostaa joko halvempaa, vähemmän tai tekee käänteiset jeesukset vekslaamalla viininsä veteen.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: