Skip to content

Viikon kysely: kuinka paljon käytät rahaa viiniin?

1155329_62756779

Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia onnitelleita, on mukava kuulla, että kirjoitukset resonoivat! Piru jatkaa kelvollisiksi havaituin kuvioin myös toiselle vuodelle. Sitten suoraan viikon kyselyyn, joka käsittelee kaikille tuttua resiprookkisuuden periaatetta ilmentävän sopimuksenvaraisen vaihtoarvon välinettä, eli rahaa.

Harva harrastus on ilmainen, eikä viini tee poikkeusta perinteeseen. Suurimpia myrskyjä viinilasissa nostattavat löydöt kirpaisevat yleensä kassalla säyseitä litkuja enemmän. Pullojen hamstraaja tuppaa vivuttamaan itseään ajattelemalla ”ostan nyt, juon myöhemmin”, mikä ei valitettavasti ole aivan sama kuin laittaisi rahaa pankkiin. Peri-inhimillinen perspektiivin harhautus kristalloituu viimeistään silloin, kun lievittelee kurnivaa nälkää lukemalla pölyisiä etikettejä. Mutta täytyyhän ihmisellä olla harrastuksia.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: