Skip to content

Viihdemiesten syrjähypyt

Mitä yhteistä on Stingillä ja Antonio Banderaksella? Ensikatsauksella ei mitään. Molemmat ovat kuitenkin tehneet loikan showbisneksestä maanviljelyskulttuurin puolelle viinin muodossa. Stingin omistama tila sijaitsee Italian Toskanassa ja hänen ensimmäinen vuosikertansa tulee olemaan 2007, koostuen Sangiovesen lisäksi Cabernet sauvignonista ja Merlotista. Banderaksen tila sijaitsee Espanjan Ribera Del Duerossa ja sen nimi muuttuu Anta Banderakseksi, joten ei muuta kuin odottelemaan herran nimeä kantavia viinejä Alkon valikoimaan.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: