Skip to content

Missä aarteesi lepäävät?

aarre178312_1114

Varoittava esimerkki Helsingin Käpylän suunnalta, vorojen mukaan lähti kokoelma viinejä taloyhtiön kellarista. Nips-naps, lukko poikki ja saaliin kimppuun. Vartin uutisoinnissa ei sinänsä ole mitään yllättävää, asosiaalisen aineksen persous sekä laatu- että laaduttomiin juomiin on hyvin dokumentoitu Ryysyrannan ajoilta lähtien. Lukijan silmiin pistää kuitenkin maininta ”Kellarista lähti vääriin käsiin noin 20 pulloa kotimaisia ja ulkomaisia vuosikertaviinejä sekä kaksi pulloa Camparia”.

Koska Suomessa ei tiettävästi vielä valmisteta perinteisiä vuosikertaviinejä, saattaa voroa odottaa karu yllätys, kun hän korkkaa Chateau Nummipusulan tai Kurikan Cabernetin. Todennäköisesti kätkössä on silti ollut marjoista valmistettuja tilaviineja, jotka eivät iske yhtä syvää lovea lompakkoon kuin varsinaiset arvoviinit.

Tarinan opetus piilee Coppolan cosa nostran tunnetuksi tekemässä viisaudessa, jonka mukaan ystävät kannattaa pitää lähellä, mutta viholliset vielä lähempänä (vaikka ne olisivatkin kirpun peräpäästä punertavan värinsä perinteisesti hankkineita Campari-pulloja).

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: