Skip to content

Jancis Robinsonin päiväannos?

Vähintään yhtä kiinnostava kuin triviaalikin kysymys: kuinka monta viiniä Jancis Robinson, eräs maailman kuuluisimmista viinikriitikoista, maistelee vuosittain? Vastaus löytyy hänen uusimmasta kolumnistaan Financial Times -lehdessä. Numero on, ei enempää, eikä vähempää, kuin 10.000 viiniä vuodessa.

10.000 viiniä vuosittain tarkoitaa keskimääräisesti 27 viiniä päivässä, viikon jokaisena päivänä. Sylkykuppi lienee varsin aktiivisessa käytössä. Koska viinit ovat todennäköisesti keskimääräistä korkeampaa laatua, viiniä päätynee kupin pohjalle Jancisin avittamana vuodessa 2-5 suomalaisen työssäkäyvän keskibruttoansion edestä. Tavoittelemisen arvoinen suoritus.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: