Skip to content

Budapest – Bamako 2010

Afrikan mantereelle suuntautuneen rallin ollessa takanapäin uskallan todeta, että temppu oli tekemisen väärti. Kaiken kaikkiaan matkamittariin kertyi 10.000 kilometriä, mikä sisälsi paljon hiekkaa, kivikkoa ja mutaa. Matkaan mahtui monenkirjavia kokemuksia, kuten moottorin totaalinen hajoaminen kisan ensimmäisenä päivänä, Unkarin tiedustelupalvelun paljastama Al Qaeda-isku, poliisin ryöstämäksi joutuminen Marokon vuoristossa, epämiellyttäviä hetkiä Tangerin mafian kanssa sekä kulinaarisia nautintoja, kuten likaveteen tehdyn kasviskeiton lipittelyä ja kalan päiden popsimista.

Team Herring Rouge ei ollut lähellä voittoa, mutta toisaalta maaliin asti pääseminen oli saavutus jo sinänsä: yli 200:sta autosta, maalilinjan ylitti ainoastaa reilu 50. Konerikon kärsimää tiimiä muistettiin myös spesiaalipalkinnolla: ”We never give up”.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: