Skip to content

Kulautettu: Triade Bianco della Campania 9,99€

Italian Campaniasta tulee tätä nykyä rutkasti mielenkiintoisia valkkareita. Tällä kertaa ruuvipenkissä on tuliperäiseltä maalta ponnistava Triade, joka koostuu paikallisista rypäleylpeyksistä: Fianosta, Grecosta ja Falanghinasta, joista tehtyjä viinejä Ikuisen kaupungin keisarit perimätiedon mukaan kulauttelivat ennen kuin Vesuvius teki tienoille temput. Hiivasakan kanssa kypstytetty valkkari tuo kaivattua lisäpotkua monopolin valikoimaan.


Triaden tuoksussa on greippiä, päärynää, yrttisyyttä, hentoa tammisuutta ja mineraalisuutta. Maku on suuntäyttävä, mutta napakka ilman tammista tukkoisuutta. Hapokkuutta on tarjolla täyslaidallinen, mutta se ei ole laadultaan terävää, vaan jäntevää ja integroitunutta. Kyseessä on antava ja raikas valkoviini, joka kannattaa juoda muutama aste lämpimämpänä, kuin viinikaanonin sumputtama intuitio olettaisi. Mainio ostos tähän hintaan.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: