Skip to content

Jotain freesiä


Vanha lay out alkoi näyttää silmissäni vanhalta. Päätin vaihtaa uuteen. Valitsin pelkistetymmän, mutta paremmin selailuun sopivan templaten. Toivottavasti nuppisi ei mene sekaisin rinnakkaisista kolumneista. Tuliko tehtyä isokin virhe? Kerro sinä!

Ps. Ensi perjantaina vietetään Monopolitonta perjantaita, jolloin kotimaisissa viiniblogeissa pärähtää ruutuun koordinoidusti monopolijärjestelmän tuomitseva julkilausuma. Kamppanja lähti liikkeelle jurppimisesta, mikä on hyväksi havaittu muusa muutokselle tai muutoksen tavoittelulle. Voit ottaa osaa kamppanjaan Facebookissa, missä ryhmä näyttää jo kasvaneen tuhannen paremmalle puolen! Muista palata lukemaan itse pihvi, järjestelmän tuomitseva postaus, nyt perjantaina tasan kello 12.

pps. Lähden huomenna Saksanmaalle tutustumaan Rieslingiin. Ohjelmassa on useampi tila tiukkaan pakattuihin neljään päivään useamman maakunnan alueella. Odotettavissa siis juttua kruunaamattomasta kuningasrypäleestä ja maailman parhaista tienoista sen kasvatukseen, ensi viikolla.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: