Skip to content

Kuvia: GW Sundmans + Torres

Edellisestä Torres-kokemuksesta on pari vuotta aikaa. Kävin tekemässä ViiniTV:n porukan kanssa pienen pätkän Torresin vihreydestä. Ja se on vihreä, uskokaa pois. Kamppis palkittiin Kuukauden parhaat pikselit -palkinnolla, mikä oli kova juttu, koska vastassa oli Pirates of Caribean -miljoonakamppis.

Edellisestä GW Sundmansin vierailustani on sen sijaan kolmisen vuotta aikaa. Asiat ovat muuttuneet matkan varrella, vaikka klassinen miljöö näyttääkin edelleen prikuulleen siltä, mitä odottaa saattaa. Kyökkiä luotsaa nykyään Matti Jämsen, Bocuse d’Or -skaboissa menestynyt keittäjävelho. Jämsenin suunnittelemaa Torres-menu on tarjolla ensi viikon lauantaihin asti (16.3.). Pahoittelut kuvien laadusta. Joku päivä ostan vielä kunnon kameran, joka tekee oikeutta kuvauksen kohteille.

sunttu4sunttu5
sunttusunttu3sunttu2

Disclaimer: journalisti sikaili Torresin laskuun

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: