Skip to content

Sunnuntaina Espanjaan

DIGITAL CAMERA

Lennähdän sunnuntaina Espanjaan, joten luvassa juttua tien päältä, mikäli nettiyhteydet pelittävät. Kuten yleensä, Facebookiin asti pääseminen onnistunee paremmin kuin pidemmälle mietityn jutun kirjoittaminen blogin puolelle, joten kannattaa ehkä virittäytyä sometaajuudelle!

Reissun määränpää on Jumilla, tarkemmin sanottuna Murcia, Robert Parkerin imperiumin kompastelujen myötä hetkellisesti maailmanmaineeseen noussut kaakkois-espanjalainen alue, jonka viineistä monet eivät tunnu tietävän muuta kuin sen, että ne valmistetaan voittopuolisesti Monastrell-lajikkeesta (jonka otaksun sopivan lämpimään ilmanalaan paremmin kuin hyvin) sekä sen, että tohtori Jay Miller jakeli useammat huippupisteet Espanjan viineille sotkeennuttuaan ensin pay to play -tyylisten suhmurointien suohon.

Joka tapauksessa, ohessa lista taloista, joiden luona vierailen melko kiireisten päivien aikana. Jos tunnet jonkun taloista ja osaat suositella viinejä, pistä vinkkiä. Lähden paikan päälle uutta oppimaan, takki auki, kuten aina.

Bodega Heredad de Maybrí
Bodega Monastrell
Bodega Balcona
Bodega San Isidro
Bodegas del Rosario
Tercia de Ulea
Casa de La Ermita and Hacienda del Carche
Bodegas San Isidro-BSI
Bodegas San Dionisio
Bodegas San José
Bodegas Carchelo
Bodegas Martínez Verdú(Bodegas Xenysel)
Bodegas Juan Gil
Bodegas Olivares
Bodegas Viña Elena
Bodegas Castaño
Bodegas La Purísima
Bodegas Señorío de Barahonda

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: