Skip to content

Toscanan suklaa

Vierailin Toscanassa Zoninin kutsumana. Reissu kulki nimellä Gastronomy Experience ja sisälsi Castello d’Alboltan ja Rocca di Montemassin viinitilojen lisäksi liudan ruoka-aiheisia iloitteluita. Tämän postauksen aihe on päivä numero kolme, jona vierailin Amadein luona maistelemassa suklaata jotakuinkin kaikissa mahdollisissa eri muodoissa. Kyseessä on suklaansa pitkälti käsityönä valmistava talo, joka omistaa viljelmiä eri puolilla maailmaa. Amedei nimeää parhaat suklaansa cru-tyyliin kasvupaikan mukaan. Kohtuullisen härski tasting.

En ole totuuden nimissä niin suklaan perään, mutta voin kuvitella, että tasting olisi suklaahullulle jonkinlainen paratiisikokemus. Minulle siitä jäi kohtuullisen paha olo, koska en ollut syönyt mitään kunnollista alle. Toki myös kasvanut ymmärrys suklaasta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: