Skip to content

Pirullisen hauskat viinikarnevaalit – Festival di vino diabolicamente divertente 25.2.

mangeveneto

Mange Sudissa vietetään Venetsian karnevaaleja pirullisissa merkeissä 25.2., jolloin tarjolla on autenttisia makuja ja yllin kyllin viiniä. Kyseessä on elämäniloinen viinihupailu, jonka tuoksinassa pääset etsimään vastausta kysymykseen: minkälaisesta viinistä sinä pidät? Teema on Veneto vs. muu maailma, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että valitsen ravintolan kanssa jokaiselle annokselle kaksi viini: toisen Venetosta ja toisen jostain aivan muualta. Yleisö toimii tuomaristona, joten luvassa on hauska ilta.

Pirullisen hauskat viinikarnevaalit – Festival di vino diabolicamente divertente

Jo muinaiset roomalaiset ymmärsivät, että viinin juominen on hauskaa puuhaa. Mange sud jatkaa saapasmaan traditiota järjestämällä ti 25.2. kello 20.30 Veneto-teemaiset Pirullisen hauskat viinikarnevaalit, joita isännöi Arto ”Viinipiru” Koskelo, Huomenta Suomesta tuttu viiniasiantuntija, jonka seurassa viinin juominen ei ole tylsää. Lasi täyteen viiniä!

Neljän ruokalajin illallisen lisäksi karnevaalit ovat samalla viihteellinen viiniottelu, jossa toisistaan mittaa ottavat Veneton maakunta ja muu maailma. Kumpi voittaa, piskuinen Veneto vai valtava muu maailma? Illan lopuksi tiedämme, sillä osallistujat toimivat karnevaalien arvovaltaisena tuomaristona.

Lystin hinta on vain 98 €, mikä sisältää 8 lasia viiniä puolikkaina annoksina (Mangen tapaan riittoisina), alkuruoan, väliruoan, pääruoan sekä juustot!

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: